Termékeink feltalálója és kifejlesztője Prof. Dr. Bertha András

A Bertha Medical honlap tulajdonosa és egyben kiadója a BERTHA HEALTH TRADE Kft., mely a Bertha Medical Csoport tagvállalata is egyben.

A Bertha Medical Csoport célkitűzései:

  • A Bertha Medical Csoport alapítója Bertha András gyógyszerész, toxikológus, hosszú-hosszú évek kutatómunkája eredményeként megalkotta és nemzetközileg szabadalmaztatta a Vitalitae termékeket. A készítmények eddigi kiváló tudományos és gyakorlati tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, hogy eljött az idő a Vitalitae termékcsalád széles körben történő megismertetésére, annak érdekében, hogy a készítmények mindenki számára bizonyíthassák egészségmegőrző hatásukat.
  • Jelmondatunk: „A természet elvezet a gyógyír megtalálásához.” A Vitalitae termékcsalád valamennyi készítménye természetes alapanyagok felhasználásával készült és készül a jövőben is.
  • Tapasztalva az egyre növekvő igényeket a termékek iránt a BerthaPharma-Technology nemrég megnövelte gyártókapacitását és továbbfejlesztette a technikai berendezéseit is, így képes megfelelni a legmagasabb igényeknek is.
  • A Bertha Medical Csoport gyártókapacitásainak további bővítését és fejlesztését tervezi, a legmagasabb színvonalú gyártótevékenység elérése, továbbá a nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek való megfelelés érdekében.
  • A saját termékek népszerűsítése mellett kiemelt figyelmet kívánunk fordítani a természetes gyógymódok eddig még sokak által nem ismert terápiáinak a megismertetésére, és ennek érdekében természetgyógyász-, egészségügyi szolgáltatások nyújtását végző Egészségközpontunkkal is a gyógyulásra és megújulásra vágyókat kívánjuk szolgálni.

Tisztelettel: Bertha Medical Csoport