Széchenyi 2020 Pályázat

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatásán való sikeres részvételünk

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című felhíváson cégünk támogatásra alkalmas elbírálást kapott.

A támogatás tárgya a „BERTHAPHARMA-TECHNOLOGY Kft. kapacitás bővítési beruházása” című Projekt, amely 8 007 705 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra való jogosultságot szerzett. Ennek segítségével a továbbiakban még hatékonyabban segítünk eddigi és leendő Ügyfeleinknek a tőlünk megszokott módon és minőségben!

A Pályázat részletei:

  • Kedvezményezett: BERTHAPHARMA-TECHNOLOGY Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: BERTHAPHARMA-TECHNOLOGY Kft. kapacitás bővítési beruházása
  • Támogatási összeg: 8 007 705 Ft, azaz nyolcmillió-hétezer-hétszázöt Ft
  • Támogatás intenzitása: 45 %
  • Projekt befejezésének dátuma: 2018.05.14.
  • Projekt azonosítási számú: GINOP-1.2.2-16-2017-01800

A beruházás során műszaki, technológiai háttér fejlesztése valósul meg: 3 gyártóeszköz került beszerzésre, kapszulázó gép, ózongenerátoros szénszálhasító és a mágneses keverőgép. Ennek köszönhetően nagyobb választékot tudunk elérni a termék palettánkban, emelkedik az alapanyag feldolgozás ezzel együtt a késztermék gyártása.
A projekt megvalósulásával, eszközök beszerzésével, lehetővé válik innovatív technológiafejlesztés, szolgáltatás- és kapacitásbővítés, mellyel a BERTHAPHARMA-TECHNOLOGY Kft. korszerű módon tudja ellátni a felmerülő igényeket. A kapacitásbővítés az eszközök beszerzésével megvalósul, azaz az eddig előállított termékek száma várhatóan 30%-kal emelkedik. A beruházás támogatásával lehetővé válik új termék fejlesztése is.

Vállalkozásunk munkája során a termékminőséget, megbízhatóságot és a határidőket tartja szem előtt, Partnereink megelégedésére, saját termék gyártás során.

Tisztelettel: BERTHAPHARMA-TECHNOLOGY Korlátolt Felelősségű Társaság